NIVEA-Rose-Touch-maska-za-obraz

Do hitre in sijoče kože v 10. minutah

Do naravno sijoče in navlažene kože le v 10 minutah

V hladnih zimskih dneh privoščite svoji koži razvajanje, ki si ga zasluži in za katerega ne potrebujete veliko časa. Nova vlažilna sheet maska za obraz NIVEA Rose Touch je prepojena z negovalno formulo, ki vsebuje organsko rožno vodo in hialuron. Vaši koži bo povrnila naraven sijaj in jo intenzivno navlažila. Njen prijeten in nežen vonj vrtnice bo razvajal vaše čute med sproščanjem.

Koža pozimi potrebuje dodatno nego in pozornost

Zima ni nič kaj prijazna do naše kože. Hladen suh zrak in mrzel veter jo izsušita in poškodujeta, še posebej na obrazu, ki je najbolj izpostavljen vremenskim razmeram. Zato tudi v tem letnem času ne smemo pozabiti na dodatno nego svojega največjega organa. Vsaj enkrat tedensko privoščimo koži razvajanje z maskami za obraz, ki bodo poskrbele, da bo naša koža ohranila vlago in naravni sijaj. Po temeljitem čiščenju obraza vzamemo masko iz vrečke, jo nežno razgrnemo, tkanino previdno položimo na obraz in jo prilagodimo. Masko pustimo delovati 10 minut, preostanek seruma pa nežno vmasiramo v kožo. Za še večji učinek sproščanja si čez oči položimo dve rezini kumare, ki bosta pripomogli k popolni sprostitvi. Usedimo se v udoben naslanjač in se prepustimo razvajanju!

5 razlogov za uporabo maske za obraz:

  • Vsebuje izredno hranljive sestavine.
  • Nežno odstrani odmrle kožne celice in očisti pore odvečnega loja.
  • Intenzivno navlaži kožo, da je videti bolj mladostna.
  • Poenoti ten.
  • Izbrane sestavine naredijo vašo kožo lepšo.

Moč rožne vode za zdrav sijaj kože

Rožna voda je lepotni izdelek, ki zmore marsikaj: njene negovalne lastnosti so vsestranske, saj deluje protibakterijsko, nevtralizira pH-vrednost in navlaži kožo. Že vse od antike je cenjena kot dišavno in negovalno sredstvo, uporabljala sta jo celo Kleopatra in Cezar. Rožna voda je zasluženo dobila svoje mesto kot glavna sestavina linije NIVEA Rose Touch. Linijo sedaj dopolnjuje nov izdelek – NIVEA Rose Touch vlažilna sheet maska za obraz z organsko rožno vodo in hialuronom. Blagodejne sestavine kožo takoj po uporabi intenzivno navlažijo in dajejo videz naravno sijoče kože v le 10 minutah. Rezultat je navlažena in osvežena koža, ki je še posebej mehka na otip. Očarljiv cvetlični vonj vrtnic bo razvajal vaše čute, po uporabi maske pa bo vaša koža zasijala v vsej svoji lepoti!

Deli zgodbo