000142_Micellar_Revamp_NX22C01_Micelair_revamp_still_4808-Print (1)

Čiščenje obraza še nikoli ni bilo tako nežno

Odstranjevanje ličil, preden gremo v posteljo, se nam zdi samoumevno, toda ključ do lepe kože je, da svoj obraz očistimo tudi zjutraj. Micelarna voda je prijazen in nežen način odstranjevanja ličil in čiščenja kože, tudi če se soočamo z občutljivo ali suho kožo. Zaljubite se v čaroben občutek čiste in negovane kože, ki ga prinašajo NIVEA micelarne vode MicellAIR 5 v 1− odslej še bolj prijazne do okolja!

Obraza se dotaknemo več kot 16-krat na uro

Koža na obrazu je ves dan izpostavljena onesnaženosti in nečistočam. Pogosto se nehote dotikamo obraza, celo več kot 16-krat na uro. Nanj tako prenesemo ali razširimo bakterije, medtem ko držimo telefon ob ušesu ali pa se popraskamo po nosu. Z današnjim napornim življenjskim ritmom vaša koža morda ne dobi toliko pozornosti, kot si jo zasluži. Redno čiščenje obraza, tako zjutraj kot zvečer, pomaga odstraniti nečistoče, bakterije, odvečni loj in ličila, kar prepreči zamašitev por. To pomaga ohraniti vašo kožo sijočo in naravno lepo. Micelarne vode predstavljajo najhitrejši in najlažji način, da ob koncu dneva odstranite ličila in osvežite kožo, tudi kadar ste na potovanjih.

Poskrbite za svojo obraz z negovalno micelarno vodo

Micelarno vodo številni obožujejo zaradi njene vsestranskosti in učinkovitosti. Vsebuje posebne strukture, ki jih tvorijo molekule površinsko aktivnih snovi, imenovane miceli. Miceli ujamejo delce umazanije v svoje jedro, zato jih lahko lažje odstranite, brez drgnjenja in draženja kože. Ta naravni fenomen se tako uporablja za enostavno in hitro odstranjevanje ličil, obenem pa neguje vašo kožo in trepalnice. NIVEA micelarne vode MicellAIR 5 v 1 so zasnovane tako, da učinkovito, a nežno očistijo kožo v enem samem preprostem koraku, hkrati pa jo tudi izdatno navlažijo. Hipoalergenske formule brez dišav so dovolj negovalne in blage, da jih lahko brez skrbi uporabljate tudi na občutljivi in suhi koži. Z novo vegansko in biorazgradljivo formulo micelarnih vod MicellAIR 5 v 1 v steklenički iz 96 % recikliranega materiala je NIVEA naredila še korak naprej v trajnostni kozmetiki.

Posebne formule NIVEA micelarnih vod za različne tipe kože – od občutljive do normalne in suhe kože – zagotavljajo, da bo vaša koža dobila kar najboljšo nego.

NIVEA micelarna voda MicellAIR 5 v 1 za občutljivo kožo

 • Nežna formula s sestavinami, kot sta pantenol in olje grozdnih pečk, pomiri vaš obraz in ga oskrbi s takojšnjo vlago.
 • Pomaga zmanjšati tri znake občutljive kože: rdečino, neprijetno napetost in suhost.
 • Temeljito odstrani ličila in ob tem ščiti občutljive trepalnice.
 • Na voljo tudi v »potovalni« velikosti.

NIVEA micelarna voda MicellAIR 5 v 1 za suho kožo

 • Negovalna formula z naravnim mandljevim oljem za obraz in oči nežno in brez drgnjenja odstrani ličila in neguje trepalnice.
 • Globinsko očisti kožo in nežno odstrani ličila z obraza in ustnic.
 • Navlaži kožo in pomaga zmanjšati občutljivost kože. Brez občutka zategovanja.
 • Prijetno mehka koža na dotik.

NIVEA micelarna voda Energy

 • Trojna antioksidacijska formula z vitaminom C, vitaminom B3 in izvlečkom brusnice.
 • Temeljito očisti, poživi in revitalizira kožo ter poskrbi za čudovito osvežitev in mehkobo kože.
 • Veganska formula brez dišav vsebuje micele naravnega izvora.
 • Za čisto kožo, napolnjeno z energijo, brez vidnih mastnih sledi ali madežev.

Deli zgodbo