girl-g93f99d000_640

Medtem ko spimo, serum pomlaja našo kožo

Dober spanec je zelo pomemben za življenje. Medtem ko spimo, se v telesu odvijajo pomembni obnovitveni procesi. Po dobrem nočnem spancu se zjutraj zbudimo spočiti. Nimamo le več energije za dan, ki je pred nami, ampak se nam dobro prespana noč pozna tudi na obrazu. Tako zelo opevan lepotni spanec resnično deluje. Rezultat pa lahko z ustrezno nego še izboljšamo.
V začetku novega leta NIVEA predstavlja novi, intenzivno negovalni izdelek z visoko koncentracijo koencima Q10, ki izboljša obnavljanje kože, ki poteka ponoči in zmanjša celo globlje gube, da je polt zjutraj vidno čvrstejša in spočita. 

Formula s čistim koencimom Q10 dvojne koncentracije Novi nočni serum Q10 proti gubam ponoči spodbuja naravni proces obnavljanja kože. To omogoča intenzivna formula seruma s provitaminom B5 in dvakratno koncentracijo koencima Q10, enakega kožnemu. Rezultat je koža, ki je zjutraj vidno čvrstejša in spočita. Z redno uporabo se zmanjšajo celo globlje gube. 

Nočni serum Q10


• Formula s čistim koencimom Q10 dvojne koncentracije, ki koži povrne energijo, da se lahko ponoči obnovi in si opomore, provitaminom B5, ki pospeši procese za nevtralizacijo škodljivih učinkov, ki jim je koža izpostavljena čez dan in patentiranim vonjem Dreamscentz®, ki pomiri čute in izboljša kakovost spanca.
• Lahki serum se hitro vpije, uporabljamo pa ga lahko samostojno ali v kombinaciji z nočno kremo.
• Novi NOČNI SERUM Q10 POWER PROTI GUBAM koži pomaga kar se da izkoristiti noč, tako da optimizira nočni proces regeneracije kože in zmanjša celo globoke gube – za svežo, obnovljeno kožo preko noči. 
NIVEA nočni serum s sproščujočim vonjem 
Še ena posebnost novega NIVEA Q10 Power obnovitvenega nočnega seruma proti gubam je pomirjujoča dišava.
Že zarodek v maternici – približno po 24. tednu nosečnosti – začne graditi svojo lastno knjižnico dišav. Dobro počutje povezujemo s številnimi dišavami – nekatere delujejo pomirjujoče, druge poživljajoče. Dišave nas spremljajo vse življenje, saj vsak dan ustvarjamo dišavne spomine, večinoma povsem neopazno. Za novi NIVEA Q10 Power obnovitveni nočni serum proti gubam je bila ustvarjena povsem edinstvena, sproščujoča dišavna kompozicija. V njej se skriva edinstvena mešanica sestavin, ki je bila razvita za harmoničen spanec.
* V osrčju dišave je popolna mešanica pomirjujoče bergamotke in nežnih belih cvetov, ki jih obdajata kremasta mošus in mleko iz sandalovine, za poseben pridih pa poskrbijo peresno lahke note vanilje in ambre.
Novi NIVEA Q10 Power obnovitveni nočni serum proti gubam pripomore k prijetnemu spancu in poskrbi, da je koža zjutraj spočita in obnovljena.

Deli zgodbo