NIVEA_luminous_ambasadorka_nagrada

Postanite slovenski obraz NIVEA Cellular LUMINOUS630

Postanite obraz revolucionarne linije za boj proti pigmentnim madežem

Pigmentni madeži povzročajo skrb številnim ženskam. Še posebej izraziti in moteči postanejo v poletnih mesecih, ko smo dlje časa izpostavljeni močnim UV-žarkom, ki spodbudijo neenakomerno tvorbo melanina. Si želite sijoče in enakomerne polti skozi vse leto? Izkoristite priložnost, da zadenete letno zalogo revolucionarnih izdelkov NIVEA Cellular LUMINOUS630 in postanete slovenski obraz linije. Napovejte konec pigmentnim madežem s prijavo na NIVEA natečaj.

Kako sodelujete v natečaju?

NIVEA v letošnjem poletju vabi vse ženske, ki že uporabljajo izdelke NIVEA Cellular LUMINOUS630, da postanejo obraz linije. V nagradnem natečaju ponujamo ekskluzivno priložnost, da se za en dan prelevite v profesionalni model in postanete zvezda prihodnjih oglasov. Prepustite se rokam izkušenega vizažista, frizerja in modnega fotografa, ki bodo poskrbeli, da boste zasijali v vsej svoji lepoti. Poleg tega lahko osvojite letno zalogo izdelkov NIVEA Cellular LUMINOUS630, ki vam bodo pomagali ohraniti sijočo in enakomerno polt dlje časa. Še 20 finalistk pa bo prejelo NIVEA Cellular LUMINOUS630 komplet za dnevno nego proti pigmentnim madežem. Če vas je priljubljena linija navdušila, se fotografirajte od blizu, da bo jasno viden vaš obraz, in pošljite opis, zakaj so vas prepričali izdelki z revolucionarno sestavino LUMINOUS630®. V drugem krogu izbora pa bomo pri NIVEA finalistke pozvali, da pripravijo še kratek videoposnetek. Pohitite, čas za prijavo je do 21. julija 2022. Dodatne informacije in obrazec za prijavo na NIVEA natečaj najdete na povezavi.

Izjemna priložnost

Neverjetna moč patentirane učinkovine LUMINOUS630®

Izdelki NIVEA Cellular LUMINOUS630 prinašajo revolucijo na področju tretmajev pigmentnih madežev, ki jih povzročajo UV-žarki, staranje in hormonske spremembe med nosečnostjo ali menopavzo. Pri znamki NIVEA so v desetih letih iskanja rešitve za pigmentne madeže preizkusili 50 tisoč molekul. Izkazalo se je, da je molekula številka 630 posebno učinkovita: to revolucionarno odkritje je pomenilo rojstvo učinkovine LUMINOUS630®. Le-ta dokazano deluje na dveh ravneh: obstoječe pigmentne madeže posvetli in jih zmanjša, hkrati pa preprečuje nastanek novih. S tem ustvarja videz enakomerne in sijoče polti. Prvi rezultati so vidni že po štirih tednih, po osmih tednih pa se intenzivnost pigmentnih madežev zmanjša za do 50 %*.

Vsakodnevna rutina proti pigmentnim madežem

Vremenski in hormonski vplivi, staranja kože in vnetja lahko povzročijo nastanek novih pigmentnih madežev ali povečajo intenzivnost obstoječih. Zato je še toliko pomembneje, da v boju proti pigmentnim madežem vzpostavite vsakodnevno rutino, s katero boste učinkovito preprečili njihov nastanek ter zmanjšali njihovo vidnost. Dopolnjena linija NIVEA Cellular LUMINOUS630 sedaj ponuja celovito rešitev na področju tretmajev pigmentnih madežev.

Deli zgodbo