orange-g4b061fd50_1920

Vonj pomarančevca na naši koži

Svež, lahek losjon za telo z avokadovim oljem naravnega izvora, ki normalni do suhi koži podari do 48 ur intenzivne navlaženosti in jo obda s poživljajočim vonjem cvetov pomarančevca.

Čeprav zima še ni minila, se veselimo pomladi in njenih prvih znanilcev: po nosu nas požgečkajo prvi sončni žarki, temperature počasi narastejo in po travnikih plaho poženejo prve cvetlice.

Ko cvetijo pomarančevci

Na otoku Majorka lahko dopustniki in domačini vsako pomlad uživajo v enkratnem dišavnem doživetju: ko so nasadi pomarančevcev v dolini Sollér v polnem cvetu, je zrak nasičen s prefinjeno aromo belih cvetov. Njihov poživljajoči vonj je bil izjemno zaželen že pri Arabcih, ki so prinesli ta agrum iz Kitajske v Evropo. Eksotična drevesa so hitro dobila svoje mesto v oranžerijah evropskih kraljevih dvorov – vendar tudi tu ni bil v središču zanimanja sadež. Ko so pomarančevci zacveteli, so se ljudje lagodno sprehajali skozi rastlinjake, podobne palačam, in se prepustili učinku njihovega vonja.

Kombinacija omamnih dišav

Poživljajoč občutek pomladi in svežine, ki nam ga pričara prefinjeni vonj cvetov pomarančevca, lahko  odslej doživimo vsak dan. Novi NIVEA Orange Blossom losjon za telo združuje preizkušeno NIVEA nego in poživljajoče lastnosti enkratnega vonja. Gre za živahno kombinacijo, sestavljeno iz cvetov pomarančevca, nežnih odtenkov vrtnice in sveže citrusne note mandarine. Kanček toplih, lesnih not poskrbi za kremast zaključek dišave.

Formula za intenzivno, blagodejno 48-urno vlažilno nego se hitro vpije in združuje NIVEA serum za globinsko nego z dragocenim avokadovim oljem naravnega izvora.

Zagotavlja sijočo kožo in dolgotrajen občutek voljne kože z vonjem, ki prebudi čute in vam lahko podari poživljajoč trenutek dobrega počutja.

Deli zgodbo