moj-kamenko-ima-drugo

Moj Kamenko ima drugo

Kamenko Kesar, avtor priljubljenega nedeljskega bloga in knjižne uspešnice Mene ne bo noben jebo, nas bo znova do solz nasmejal. Tokrat z drugo udarno knjigo Žena ima vedno pravV njej na 216 straneh razkriva najintimnejše moške resnice in se nadvse iskreno loteva razlik med moškimi in ženskami. 

Skok v moške glave

Ženske rade razgalimo svojo dušo in si med seboj zaupamo tudi najbolj intimne skrivnosti. Moški pa o osebnih rečeh težje spregovorijo. A skrivnost je razkrita. Če bi radi izvedeli, kaj se dogaja v glavi moškega, ko gre za najbolj intimne, pa tudi povsem vsakdanje situacije med moškimi in ženskami, potem bo knjiga Žena ima vedno prav nedvomno pravo čtivo za vas. Poleg tega je smeh pol zdravja. 

Kamenko Kesar v svojem značilnem slogu

»Rad bi vam povedal, da je ta knjiga polna domišljijskih trenutkov. Pa ni.

Rad bi vam povedal, da čeprav v tej knjigi zmerom zmaga žena, je v resnici nasprotno. Pa ni.

Rad bi vam povedal, da poznam način, kako postati glavni. Pa ga ne. 

Rad bi vam povedal, da sem v isti godlji kot vsi vi. 

Žal mi je,«

Tako je v svojem šaljivem slogu povedal Kamenko Kesar, ki se s pisanjem ukvarja zadnjih deset let. Avtor uspešnega nedeljskega bloga pogosto piše o odnosu s svojo ženo, pri katerem vedno potegne »ta kratko«. Partnerski odnos opisuje duhovito in iskreno ter pokaže na bistvene razlike med spoloma.

Biblija partnerskega odnosa

Knjiga Žena ima vedno prav je prava biblija za vse ženske in moške, kajti vsak lahko v njej najde odgovore na večna vprašanja o tem, kako razumemo drug drugega, zato je knjiga nedvomno tudi popolno darilo, takoza moške kot za ženske. Za tiste, ki šele začenjajo svojo skupno pot, in tudi za tiste zakonske pare, ki so že dolgo skupaj. »Vedno mislim, kakšen frajer sem in kako »vodim« najin odnos, a vedno se zgodi, da je v bistvu žena tista, ki vodi igro. Zato sem prepričan, da je žena tista, ki ima vedno prav. Pa ne samo v mojem zakonu, v vseh zakonih tega sveta,«je dejal Kamenko Kesar, ki si je zakonske izkušnje nabiral v dveh zakonih. 

Smeh zagotovljen

Kamenkova žena, nekdanja televizijska voditeljica in njegova sodelavka v marketinški agenciji Adrema, Alenka Kesar, pravi, da se je ob knjigi glasno krohotala, čeprav je stvari, ki so opisane v knjigi, doživela. »Knjiga je noro duhovita, pa tako resnična. Mislim, da se bodo z zgodbami poistovetili vsi, ki so v zvezi z nekom. Kamenko ima res lepo odliko, o sebi piše sproščeno in odkrito in se ne boji, kaj si bodo drugi mislili o njem. Zato je knjiga odlično in izjemno zabavno branje.«

Kakšni so prvi odzivi?

Glede na to, da je bila prva knjiga Kamenka Kesarja knjižna uspešnica, ne dvomimo, da bo tako tudi z drugo, ki je ob prvem branju navdušila bralce. 

42-letna Mojca: »Knjigo sem prebrala. Pa kaj prebrala, požrla sem jo!«

27-letna Veronika: »Za crknit je smešna, jokala sem zraven od smeha!«

49-letni Borut: »Kamenko, res znaš pisati. Pa še prav imaš, žena ima res vedno prav!«

Knjigo Žena ima vedno prav je mogoče naročiti na spletni strani

Še malo za pokušino:

Vsi moški smo dobri v postelji

Dejstvo je, da smo vsi moški dobri v postelji. Dokler prvič ne seksamo. Takrat se pojavijo težave. Pa nismo sami krivi za to. Punce nam, verjetno nehote, totalno sesujejo ego. In potem moški to bolečino vlečemo iz razmerja v razmerje in katastrofi ni videti konca.

Jaz sem se, recimo, prav tako rodil kot dober v postelji, a sem na svojo smolo naletel na punco, ki je uporabljala parfum, na katerega sem bil alergičen. Vsakič, ko sem se ulegel k njej in se prebijal k njenim ustnicam, sem ji namesto poljuba kihnil v vrat. Ona tega seveda ni opazila, ker sem izstrelek zadržal in kihnil vase, da me je skoraj razneslo. Edini zvok, ki sem ga spustil skozi sprednje zobe, je bil zvok zlobne miške. Ussssss. 

Enkrat sem na tak način čisto po naključju našel eno od njenih erogenih točk. Vsemu vzhičenemu se mi je uspelo spraviti nanjo, a sem vmes še kar kihal v njen vrat. Pomislil sem, da bi bilo bolje, če bi se malo odmaknil od njenega telesa in parfuma. Dvignil sem se torej visoko nad njo, zadosti stran. Toda, ko me je spet pritisnilo kihnit, nisem imel več kam. Predaleč sem bil od vratu, odeja je bila na tleh, rok nisem mogel dati pred usta, ker če bi jih premaknil, bi padel nanjo … Situacija je postala brezizhodna. 

Bejba je na srečo za trenutek zaprla oči. To je bilo kot naročeno. Sprostil sem se in se prepustil usodi. Zenice so se mi obrnile navzgor. Zadnji trenutek sem zakopal obraz med njene čudovite joške. Kihnil sem skozi zaprta usta in spravil iz sebe že znani »usssssss«.

Punca je odprla oči, se mi nasmehnila in spustila pogled na svoje prsi. Nekaj časa je buljila vanje. Nato je dvignila pogled k meni in presenečeno izjavila:

»Nisem še videla, da bi komu prišlo zeleno.«

Deli zgodbo