lips-g31a9de03e_640

 Novi balzam za ustnice prinaša sijočo barvo

Novi Labello Caring Beauty v segment balzamov ne prinaša le nege, temveč tudi osvežujoče barve. Formula z 98 % naravnih sestavin, kot sta karitejevo maslo in bio mandljevo olje, zagotavlja čudovite in nahranjene ustnice. Labello Caring Beauty poudari vaše ustnice v dveh različnih odtenkih, ne da bi se morali odreči intenzivni vlažilni negi, ki poskrbi, da so ustnice ves dan mehke in lepe.
Čudovit in negovalen občutek
Naj bodo ustnice namazane s klasično rdečo barve ali so drznega temnega odtenka ali pa nevsiljivega barvnega tona, naličene ustnice vedno pritegnejo pogled. Vendar če je rdečilo dolgo na ustnicah, jih lahko izsuši in postanejo razpokane ter hitro zahtevajo uporabo negovalnega izdelka. Z novimi Labello Caring Beauty balzami za ustnice 2 v 1 je zdaj na voljo balzam, ki ustvari čudovit in negovan občutek na koži, obenem pa ustnicam podari barvo na način, ki je enostavnejši kot kadar koli doslej! V balzamih Caring Beauty 2 v 1 sta združena preizkušena nega znamke Labello v priročnem formatu stika in nov barvni koncept.

Sestavine naravnega izvora
Formula brez mineralnih olj vsebuje karitejevo maslo, bio mandljevo olje in vitamin E, ima lahkoten cvetni vonj in je posebej razvita za vsakodnevno uporabo. Z uporabo 98 % sestavin naravnega izvora nudi intenzivno barvo brez izsuševanja ustnic in zagotavlja dolgotrajno navlaženost. Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.
Nanašanje slojev pigmentov za močnejšo barvo
Naj gre samo za svetlo obarvane ustnice ali sijoč barvni rezultat: odločite se sami! Formula prepriča tudi s pigmenti, ki omogočajo plastenje, kar zagotavlja prilagodljivo prekrivanje. En sloj je dovolj za nežen barvni sijaj, ki pa ga lahko okrepimo z drugim ali tretjim slojem. S svojim praktičnim formatom se balzam Labello Caring Beauty prilega v vsak žep in je vedno pri roki za hitro osvežitev videza ustnic.

Barve za vsako priložnost
Dva nova odtenka balzama za ustnice: Caring Beauty sta na voljo v trendovskih barvah Pink in Nude. Labello se je uskladilo s trenutnima trendovskima barvama, ki sta potrošnikom najljubši. Zato lahko izberete odtenek, ki najbolj ustreza vašemu razpoloženju ali priložnosti.
Če imate raje bolj diskreten videz, elegantni naravni odtenek Labello Caring Beauty Nude poudari ustnice s pridihom naravne barve in je idealen za vrhunski nenaličen videz ali kot dopolnilo vaših vsakdanjih ličil.

Labello Caring Beauty nude


Labello Caring Beauty Pink je resnično vsestranski balzam. Naj gre za vsakdanje ličenje, osvežitev videza čez dan, večerno srečanje s prijatelji ali prvi zmenek – svež rožnati odtenek vam zagotavlja, da bodo vsi v vaši okolici dobre volje!

Deli zgodbo