woman-g128454892_640

Poslovite se od suhe kože

Naj bo vstop v pomlad obogaten z močjo močjo aloe vere in negovalnih olj, zbranih v novem vlažilnem losjonu za telo NIVEA Aloe & Hydration. Za globinsko navlaženo in opazno gladko kožo že po prvem nanosu!

Koža potrebuje vlaženje vsak dan
Vsakodnevno vlaženje kože je bistvenega pomena za ohranjanje ne samo lepote, temveč tudi zdravja in funkcije tega izjemno pomembnega in največjega organ. Najbolj učinkoviti izdelki za suho kožo so tisti, ki dolgotrajno obnovijo ravnovesje ravni vlage, zaščitno bariero in videz. Z novim vlažilnim losjonom za telo NIVEA Aloe & Hydration z aloe vero bo vaša koža kar 48 ur intenzivno navlažena.

Blagodejni učinki »rastline nesmrtnosti«
Vsestranskost aloe vere so poznala že starodavna ljudstva. Zdravilci so jo uporabljali za nego kože in zdravljenje vnetij ter opeklin. Med Egipčani je bila znana kot rastlina nesmrtnosti, sestavljena je iz 98,5 % vode in lahko v naravi dočaka tudi do 100 let. Edinstven gel iz sredice sočnih listov je bogat z vitamini C in E ter minerali, zlasti cinkom. Kožo navlaži, zaščiti, regenerira in hladi. Polisaharidi in salicilna kislina v rastlini pa delujejo blažilno in protivnetno ter mehčajo povrhnjico kože. 

Popolna kombinacija aloa vere in negovalnih olj za intenzivno navlaženo kožo
Vlažilni losjon za telo NIVEA Aloe & Hydration je novost, ki jo bodo veseli predvsem tisti, ki se soočajo s suho kožo. Losjon vsebuje patentirano NIVEA formulo, ki temelji na znanju, da naša koža vsebuje dovolj vlage v svojih globljih plasteh. Enkratna kombinacija vlažilnih sestavin, lipidov, ki zadržujejo vlago, in negovalnih olj nase veže in v koži zadrži vlago. Koža je tako zaščitena pred izsušitvijo, saj je zmanjšana izguba vode, povečana pa raven vlage v koži. 

Deli zgodbo