Ingredients_lavender-Print-1

Sivka za pomiritev kože

Blagodejna nega s sivko poskrbi, da normalna do suha koža ostane navlažena do 48 ur, obenem pa vas obda s pomirjajočim vonjem sivke.

Ko pomislimo na sivko, se nam pred očmi takoj prikaže podoba čudovitih širnih poljan cvetoče sivke, ki so tako značilne za Provanso. Iz grma s številnimi vijoličnimi cvetovi pridobivajo omamno dišeče eterično olje, ki je že stoletja cenjeno v kozmetiki, aromaterapiji in zdravilstvu. Sivkino olje deluje pomirjajoče in ustvarja ravnovesje. Pomaga odpravljati strah in izboljša spanec ter splošno dobro počutje. Prav zato je sivka popolna sestavina za blagodejno nego za kožo.

Omamna sivka

Novi NIVEA Lavender losjon za telo odlikujejo zanesljive negovalne lastnosti znamke NIVEA in pomirjajoč vonj sivke. Formula z blagodejno 48-urno vlažilno nego združuje NIVEA serum za globinsko nego z eteričnimi olji in sivko naravnega izvora. Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov in mineralnih olj. Rezultat nege sta dolgotrajna voljnost kože in omamni vonj, ki vam podari prijeten občutek umirjenosti.

NIVEA Lavender losjon za telo

NIVEA Lavender losjon za telo je na voljo od novembra v trgovinah in na spletni strani www.nivea.si.

NIVEA Lavender losjon za telo s sivko naravnega izvora,

400 ml, prip. MPC* 4,99 EUR

Deli zgodbo