Alenka kesar labello ustnice

Vaše ustnice ščiti kot topel plašč

Zima je za številne najlepši letni čas, zagotovo tudi zaradi prazničnega decembrskega vzdušja. Ne glede na nizke temperature se je lepo sprehajati po okrašenem mestu, okušati kuhano vino, drsati in se greti s svojimi dragimi doma. Vendar je hladno vreme neprijazno za našo občutljivo kožo in jo lahko poškoduje. Ustnice so še posebej izpostavljene, zlahka se izsušijo, zato jim je treba v tem letnem času ponuditi dodatno nego.

To zimo bo z nami Labello Original Ski v omejeni izdaji, ki zaradi inovativne formule, ki zadržuje vlažnost, globinsko vlaži ustnice. Prepustite se učinkoviti, hidratantni negi ustnic, da bodo te mehke in gladke za poljubljanje.

Klasični vonj Labello Original Ski  bo razvajal vaša čutila. Balzam, ki je obogaten z jojobinim oljem, karitejevim maslom in pantenolom, zagotavlja 12-urni negovalni učinek. Balzam Labello Original Ski ustnicam poudari prozoren, neobarvan videz za mehke, gladke in naravno lepe ustnice vsak dan.
Njegova lahkotna tekstura je primerna za vsakodnevno uporabo. Labello Original Ski bo na voljo samo za kratek čas, zato pohitite in zaščitite svoje ustnice z globinsko vlažnostjo.

  • Intenzivno neguje in vlaži ustnice.
  • Vsebuje jojobino oljem, karitejevo maslo in pantenol.
  • Lahkotna tekstura, ki je primerna za vsakodnevno uporabo.  

Omejena izdaja Labello Original Ski je na voljo od novembra 2021.

Labello Original Ski, 5,50 ml – preporočena maloprodajna cena 1,85 EUR

Deli zgodbo