young-woman-gcdd89645b_640

Vonj poletja za popoln občutek svežine

Vonj je naš pečat in pot do samozavesti. Govori sam zase, še preden spregovorimo, in ostane, ko že odidemo. Si želite pustili dober vtis? S sadnim ali cvetličnim vonjem ne morete zgrešiti! Pripravite se na poletje s popolnim občutkom svežine novih NIVEA dezodorantov Fresh Blends in Miracle Garden v omejenih izdajah.

V poletje brez potnih kolobarjev

Potenje v vročih dneh, ko temperature presegajo 25 stopinj, je že ob manjši aktivnosti nekaj povsem običajnega. Čeprav čezmerno znojenje ni povezano s pomanjkanjem higiene, je vseeno neprijetno, če imamo pod pazduhami potni kolobar. Uporaba antiperspiranta ali dezodoranta za dolgotrajno zaščito bo preprečila neprijetne vonjave in prekomerno potenje, ki bi nas spravljalo v zadrego. Tako dezodoranti kot tudi antiperspiranti se bojujejo proti bakterijam, ki so odgovorne za nastanek neprijetnega telesnega vonja. Dezodoranti vsebujejo aktivne snovi, ki preprečujejo razmnoževanje bakterij ali celo zmanjšajo število bakterij pod pazduhami. Antiperspiranti pa s pomočjo aktivnih snovi (običajno aluminijeve soli) začasno blokirajo žleze znojnice na površini in tako preprečijo, da bi pot prišel na površino kože. S pravim dezodorantom ali antiperspirantom vaša samozavest in dobro počutje zagotovo ne bosta ostala neopažena!

Sadni ali cvetlični – kateri vam je ljubši?

Za popolno zaščito v vsakem trenutku so pri NIVEA ustvarili omejeni izdaji dezodorantov v spreju, navdihnjenih z vonjem poletja. Uživajte v prijetnem občutku sveže in čiste kože pazduh z dezodoranti antiperspiranti NIVEA Miracle Garden. V romantičnem, sanjavem dizajnu embalaže se skrivajo trije zapeljivi ženstveni vonji (sivka, češnjev cvet in jasmin) in preprečujejo prekomerno potenje. Za popoln občutek dolgotrajne svežine pa poskusite dezodorante NIVEA Fresh Blends s čudovitimi sadnimi vonji pomaranče, češnje in kokosa. Novi omejeni izdaji dezodorantov v spreju bosta na voljo le za kratek čas v izbranih trgovinah. Skočite po svoj najljubši vonj NIVEA Fresh Blends dezodoranta v spreju v drogerijo Tuš, NIVEA Miracle Garden dezodoranti antiperspiranti v spreju pa vas čakajo v drogerijah dm.

Izberite vonj, ki najbolj ustreza vašemu trenutnemu počutju

NIVEA Miracle Garden dezodorant antiperspirant v spreju vas z vonjem sivke popelje na polja Provanse. Sproščujoč in zapeljiv vonj sivke prijetno razvaja vaše čute, medtem ko se lahko brezskrbno prepustite učinkoviti 48-urni zaščiti pred potenjem in neprijetnim telesnim vonjem.

Z NIVEA Miracle Garden dezodorantom antiperspirantom v spreju z vonjem češnje se znajdete med cvetočimi sadnimi drevesi, s katerih veter nežno odnaša belo-rožnate cvetove. Poživljajoč vonj češnje prijetno razvaja vaše čute, medtem ko se lahko brezskrbno prepustite učinkoviti 48-urni zaščiti pred potenjem in neprijetnim telesnim vonjem.

NIVEA Miracle Garden dezodorant antiperspirant v spreju vas z opojnim vonjem jasmina vabi na vrtove palač Daljnega vzhoda po navdih in notranje potovanje. Nežen cvetlični vonj jasmina prijetno razvaja vaše čute, medtem ko se lahko brezskrbno prepustite učinkoviti 48-urni zaščiti pred potenjem in neprijetnim telesnim vonjem.

NIVEA Fresh Blends Coconut dezodorant z vonjem kokosa vas popelje v tropske kraje, na rajsko plažo, kjer srkate Pina colado. Popoln občutek svežine tudi v vročih dneh! Sprostite se in odmislite vse skrbi – z 48-urno zaščito boste obvarovani pred neprijetnim vonjem.

Z NIVEA Fresh Blends Orange dezodorantom v spreju z vonjem pomaranče ste že na obalah Sredozemlja. Sprehodi ob morju, »martinčkanje« na skalah in sveže iztisnjen pomarančni sok vas bodo napolnili z energijo. Sprostite se in odmislite vse skrbi – z 48-urno zaščito boste obvarovani pred neprijetnim vonjem.

NIVEA dezodorant Fresh Blends Cherry z vonjem češnje prinaša edinstveno kombinacijo osvežitve in ženstvenega vonja. Svež vonj zapeljivih sočnih češenj bo poskrbel za romantičen pridih, kjerkoli že boste. Sprostite se in odmislite vse skrbi – z 48-urno zaščito boste obvarovani pred neprijetnim vonjem.

Deli zgodbo