Naj vaša koža znova zadiha – z nežno NIVEA peno za globinsko čiščenje obraza

Zdrav in sijoč videz kože se začne pri čiščenju. Če je vaš obraz čist in brez ličil in drugih nečistoč, bodo izdelki za nego kože prodrli globlje v kožo in delovali učinkoviteje. Hkrati pa bo vaša koža dodatno navlažena, brez občutka obteženosti ali mastnega leska. Naj vaša koža znova zadiha z novima penama za čiščenje obraza NIVEA Green Tea in NIVEA Rose Touch. Njuna nežna formula globinsko očisti kožo, jo navlaži in pripravi na naslednjo fazo nege.

Čiščenje je osnova učinkovite nege kože

Brez čiščenja nega obraza ni popolna. Ključno je, da svoj obraz očistimo tako zvečer kot tudi zjutraj, saj se naša koža regenerira čez noč. Tako moramo zjutraj s kože najprej odstraniti odmrle kožne celice, zvečer pa ostanke ličil in kozmetičnih izdelkov, ki smo jih uporabljali čez dan. Pri tem uporabite posebne izdelke, namenjene čiščenju obraza, ki bodo vašo kožo globinsko očistili in hkrati navlažili. Eni izmed najbolj priljubljenih izdelkov za čiščenje obraza so čistilne pene, ki s svojo nežno teksturo prodrejo globoko v pore in učinkovito očistijo kožo. Formula se med uporabo spremeni v mehko peno, ki jo s krožnimi gibi vmasiramo v vlažno kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Pri tem se izogibamo predelu okoli oči. Peno temeljito speremo s kože z mlačno vodo in nadaljujemo svojo jutranjo oz. večerno rutino.

Izberite izdelek za vaš tip kože

Tvorba posebnih kožnih olj ima pozitiven učinek na videz kože na obrazu. Sebum namreč ohranja kožo mehko, okrepi bariero kože in ščiti pred izsušitvijo. Toda nekateri ljudje se soočajo s prekomernim delovanjem žlez lojnic – njihova koža ima močan lesk in je nagnjena k aknam, mozoljem in ogrcem. Na drugi strani pa imajo nekateri težave s suho kožo, ki ji primanjkuje maščobe in vlage. Zaradi tega je koža bolj krhka ter lahko hitro razpoka. Še posebej pazljivi morajo biti pri čiščenju obraza ljudje z občutljivo kožo, ki se zlahka razdraži. Nove NIVEA pene za čiščenje obraza so ustvarjene za vsak tip kože – NIVEA Green Tea z organskim zelenim čajem in antioksidanti je popolna izbira za vsakodnevno čiščenje mešane in mastne kože. NIVEA Rose Touch pa je z edinstveno formulo, obogateno z organsko rožno vodo in micelarno tehnologijo namenjena vsem tipom kože, tudi občutljivi.

Zeleni čaj in rožna voda za vsakodnevno učinkovito čiščenje

Novi NIVEA peni za čiščenje obraza sta zasnovani, da postaneta del vaše vsakdanje rutine. Formula NIVEA Green Tea pene za čiščenje obraza je obogatena z organskim zelenim čajem in antioksidanti. Ohranja naravno raven vlage vaše kože, jo globinsko očisti in zagotavlja 8 ur nadzora nad izločanjem sebuma. Po uporabi bodo vaše pore popolnoma očiščene, koža pa pomirjena in sijoča. Za ljubitelje izdelkov z rožno vodo pa je NIVEA razvila Rose Touch peno za čiščenje obraza z edinstveno formulo, obogateno z organsko rožno vodo in micelarno tehnologijo. Molekule v peni, imenovane micele, delujejo kot magneti in učinkovito odstranjujejo vsakodnevna ličila in umazanijo. Pena za čiščenje obraza ohranja ustrezno raven navlaženosti, kožo globinsko očisti in jo pripravi na naslednjo fazo nege. NIVEA peno za čiščenje obraza priporoča kar 94 % žensk.* Občutite moč organske vode in zelenega čaja na svoji koži!

Odkrijte nova izdelka za temeljito čiščenje kože:

Pena za čiščenje obraza NIVEA Green Tea

  • Intenzivno očisti kožo in odmaši pore.
  • Zagotavlja 8 ur uravnavanja sebuma in matira kožo.
  • Kože ne izsušuje in ohranja njeno naravno raven vlage.
  • Za sijočo kožo zdravega videza.
  • Pena za čiščenje obraza NIVEA Rose Touch
  • Globinsko očisti kožo, hkrati pa ohranja naravno raven vlage.
  • Formula, obogatena z organsko rožno vodo in micelarno tehnologijo.
  • Molekule v peni delujejo kot magneti in učinkovito odstranjujejo ličila in umazanijo.
  • Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo.

Deli zgodbo