cocoa-g1feefdd24_640

Cocoa butter z bogato formulo kakavovega masla

Pomlad je tu in z njo toplo sonce! Za hranilno nego kože bo poskrbela nova vlažilna krema za telo NIVEA Cocoa Butter, ki je kombinacija kakavovega masla in vitamina E.  Žametno razvajanje z omamnim vonjem kakavovega masla bo prerodilo vaše telo! 

Intenzivna nahranjenost in občutna gladkost
Po dolgi zimi naša koža kar kliče po hranilni negi, ki nam bo povrnila svežino in mehak občutek. Če se soočate z zelo suho kožo zaradi vremenskih vplivov in suhega zraka v notranjih prostorih, je pomembno, da izberete izdelek, ki dolgotrajno obnovi ravnovesje vlage v koži, ji podari zdrav videz, hkrati pa nudi zaščitno bariero. Nova krema za telo NIVEA Cocoa Butter vašo kožo obda s prijetnim občutkom mehkobe, jo odišavi z nežnim vonjem kakavovega masla in nahrani z vsem, kar koža potrebuje. Razkošna formula kreme za telo NIVEA Cocoa Butter vsebuje NIVEA serum za globinsko vlaženje, ki zadrži vlago v globljih plasteh kože in poskrbi za opazno bolj gladko in navlaženo kožo kar do 48 ur po nanosu. Občutite žametno razvajanje na svoji koži!

Omamni vonj kakava na vaši koži
Vlažilna krema za telo NIVEA Cocoa Butter je obogatena z dvema izvrstnima sestavinama, ki poskrbita za zmago v boju s suho kožo. Kakavovo maslo so uporabljali že Maji in Azteki za ohranitev zdravega in mladostnega videza ter za zdravljenje razpokane kože. Ta priljubljena sestavina, ki jo najdemo tudi v pravi čokoladi, je namreč bogata z maščobnimi kislinami, fitokemikalijami, ki na koži ustvarjajo zaščitno plast pred izsuševanjem in kožo ščitijo pred škodljivimi UV-žarki. Za dodatno zaščito pa poskrbi vitamin E – naravno prisoten antioksidant, ki ščiti kožo pred prostimi radikali, ki na nas prežijo v onesnaženem zraku, kemikalijah, cigaretnem dimu in še marsikje. 

Deli zgodbo