Nočna-krema-Luminous-proti-pigmentnim-madežem-2-4

POPOLNA RUTINA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

Obnovitvena nočna krema, obarvani fluid ZF20 in krema za okrog oči proti temnim podočnjakom.

Linija NIVEA LUMINOUS630® proti pigmentnim madežem je že od uvedbe naprej izjemno priljubljena po vsem svetu. V 30 državah je bilo prodanih skoraj milijon izdelkov in kar 91 odstotkov uporabnic je potrdilo učinkovitost* sestavine LUMINOUS630®. Ker si potrošnice želijo popolno polt, NIVEA odslej dopolnjuje celovit izbor izdelkov LUMINOUS630® še s tremi izdelki za redno in popolno nego obraza.

Inovacija, ki je navdušila ženske sveta

Po več kot 10 letih raziskovanja in 50.000 testiranih sestavinah so znanstveniki NIVEA razvili izjemno učinkovito patentirano sestavino proti pigmentnim madežem LUMINOUS630®, ki deluje na celični ravni, tako da posvetli obstoječe temne madeže, zmanjša njihovo izrazitost in velikost. Lahka formula blaži madeže, ki so posledica izpostavljanja soncu, staranja in hormonskega delovanja* in prebudi naraven sijaj kože. Hkrati uravnava proizvodnjo melanina in s tem zmanjšuje možnost za nastanek novih pigmentnih madežev. Linija LUMINOUS630® deluje na obstoječe pigmentacije, saj posvetli in zmanjša pigmentne madeže, obenem pa uravnava tvorbo novih pigmentacij in z redno uporabo preprečuje nastanek novih madežev.

S tremi novimi izdelki v boj proti pigmentnim madežem

Izdelkom proti pigmentnim madežem v liniji NIVEA LUMINOUS630® so se pridružili še trije izdelki, ki bodo zaokrožili popolno nego obraza, omilili pigmentne madeže in preprečili nastanek novih. Pigmentne madeže sicer povzročajo UV-žarki, staranje in hormonske spremembe med nosečnostjo ali menopavzo. Pigmentni madeži, vidni kot temne lise na koži, najpogosteje nastanejo zaradi neenakomerne tvorbe melanina.

NIVEA LUMINOUS nočna krema proti pigmentnim madežem deluje, medtem ko vi spite, tako da posvetli obstoječe temne madeže, zmanjša njihovo izrazitost in velikost. Lahka formula blaži madeže, ki so posledica izpostavljanja soncu, staranja in hormonskega delovanja* in prebudi naraven sijaj kože. Deluje na celični ravni in ima dvojni učinek: formula s hialuronsko kislino ponoči obnovi in okrepi kožo ter izboljša njeno odpornost, sestavina LUMINOUS630® pa vidno zmanjša temne madeže v treh dimenzijah: velikosti, barvni intenzivnosti in številu.

NIVEA LUMINOUS krema za okrog oči proti podočnjakom

Vsebuje močne aktivne sestavine, ki učinkovito delujejo proti trem glavnim vzrokom podočnjakov. Formula s sestavino LUMINOUS630®, kofeinom in hialuronsko kislino poenoti polt, ki je neenakomerna zaradi pigmentnih nepravilnosti, da posvetli podočnjake, ublaži videz utrujenih oči in navlaži kožo, da zmanjša drobne linije in gubice. Rezultati so vidni že po štirih tednih uporabe. Po osmih tednih je intenzivnost podočnjakov zmanjšana za 40 %, vrečice pod očmi se vidno omilijo, sijaj kože okrog oči pa se izboljša za 75 %.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® obarvani fluid ZF 20 z dvojnim učinkom poskrbi za popolno polt. Medtem ko mikroinkapsulirani pigmenti poskrbijo za naravno prekrivanje in takoj poenotijo polt, formula s sestavino LUMINOUS630® vidno zmanjša temne madeže v štirih tednih, v osmih tednih* pa naredi polt enakomernejšo za 67 %. Formula s hialuronsko kislino kožo tudi navlaži in zgladi, zaščitni faktor 20 pa jo zaščiti pred fotostaranjem in nastankom madežev zaradi sonca.

* Ob redni uporabi, po lastni oceni, 12-tedenska študija s 34 ženskami, ki so uporabljale serum za napredno nego, 2018
* 12-tedenska študija z 41 ženskami, 2020–2021

Deli zgodbo