Nivea in labellino

Podarjam nekaj za pocrkljat!

Moja priljubljena blagovna znamka NIVEA že sto let skrbi za nego naše kože, da je ta res lepa in sijoča ima. Punce se vedno rade pocrkljamo, zato vam znova podarjam!

Zato vam danes podarjam dva izdelka NIVEA in en izdelek iz linije Labello.
Podarjam vam NIVEA Essentials hranilno dnevno kremo za suho in občutljivo kožo z naravnim karitejevim maslom in antioksidanti, ki je posebej namenjena suhi in občutljivi koži. Obogatena je z naravnim karitejevim maslom in antioksidanti. Kožo oskrbi z globinsko vlago.
Druga krema je NIVEA Essentials, nočna krema. Bogata obnovitvena nočna krema za suho in občutljivo kožo z naravnim karitejevim maslom in antioksidanti je posebej namenjena suhi in občutljivi koži. Pomaga pri regeneraciji in nadomesti vlago, ki jo je koža čez dan izgubila.
Tretji pa je priljubljeni Labellino. Bogat negovalni balzam v modnem zlatem odtenku se vpije takoj, intenzivno neguje ustnice in jih naredi dolgotrajno mehke ter zapeljive. Kremni ljubljenec ustnic diši po priljubljenih gurmanskih notah, kot so vanilja, karamela, sveže pecivo in narcise.
Vse, kar je treba narediti: Pod objavo na mojih dveh FB profilih napišite, česa se najbolj veselite v prihajajočih mesecih.
Izžrebala bom tri, ki prejmejo vsak po en izdelek.

Lepo pomlad želim!


Deli zgodbo