Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1_Idealen spremljevalec vročih poletnih dni

Poudari svojo naravno lepoto / PODARJAM

NIVEA predstavlja absolutni hit, ki bo navdušil vse ljubiteljice naravnega videza in vas očaral v vročih poletnih dneh. Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 v hipu poskrbi za naravno lepo polt brez občutka teže na obrazu, hkrati kožo osveži, jo neguje in ji podari mladosten videz. 

Čas je za naraven videz

Ko nas obišče poletje, se rade odenemo v lahkotna poletna krila s cvetličnimi vzorci in v kot pero lahka svilena ogrinjala. Že samo ob misli, da bi v hudi poletni vročini na obraz nanesle puder, nam postane vroče. Bi kljub temu želele popoln ten kože? Posezite po negovalni blazinici NIVEA Cellular Cushion 3 v 1.

Za naravno, mladostno in sijočo polt v trenutku

To nikakor ni samo običajna podlaga z gobico. Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 naredi vašo kožo lepšo brez skrivanja pod sloji ličil, njena praktičnost pa je brezmejna.

Izdelek je enostaven za uporabo, kompaktna embalaža pa je dovolj majhna, da se prilega v vsako torbico, kjer vam je vedno pri roki. Z negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 lahko v vsakem trenutku osvežite svoj videz, ne glede na to, kje ste. Žametni aplikator preprosto rahlo pritisnite na majhno gobasto blazinico, prepojeno s tonirano negovalno tekočino, ter jo razmažite po obrazu s pomočjo ogledala.

Nežni zaščitni pigmenti negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 se zlijejo z naravnim odtenkom kože, zgladijo nepravilnosti in koži podarijo sijaj. Navdušila vas bo njena tonirana, vlažilna formula, ki omogoča naraven videz in deluje proti staranju kože s pomočjo aktivne sestavine hialuronske kisline.  

Uporabite negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 za mladostnejši sijaj, brezhibno polt in dodatno nego svoje kože po jutranji redni negi ali kadarkoli želite osvežiti svoj videz. Na voljo je v treh odtenkih: svetlem, srednje svetlem in temnem. Koži podari bleščeč sijaj in jo naredi mehko ter gladko.

Omogoča brezhibno polt in poudari vaš naravni videz.

Kožo ves dan vlaži.

Nežna in hranilna formula je primerna za vse tipe kože.

Vsebuje aktivne sestavine, ki delujejo proti staranju.

Podarjam negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1. Pod FB komentarje napišite, kaj lepega se vam je zgodilo v letošnjem poletju.

Deli zgodbo